Kdo smo?

Rotary je mednarodna organizacija, ki temelji na načelih prijateljstva ljudi različnih poklicev in poslanstev, ki so predani humanitarnosti.
Zavzemamo se za visoka etična in moralna načela v poklicnem in zasebnem življenju in širimo dobro voljo ter razumevanje med ljudmi.

POSLANSTVO

V Rotariju vzpodbujamo in krepimo ideale nudenja pomoči kot temelje dragocenih podvigov. Razvoj poznanstev in prijateljstvo je priložnost za dobrodelne dejavnosti, prek nudenja pomoči s pospeševanjem razumevanja, dobre volje in miru.

PREIZKUS ŠTIRIH VPRAŠANJ

Kadar smo Rotarijci postavljeni pred dilemo oziroma razmišljamo o tem, da bi nekaj izvedli se vedno opremo na 4 vprašanja:

  • ALI JE RESNICA ?
  • ALI JE POŠTENO ZA VSE UDELEŽENCE ?
  • ALI BO UTRDILO PRIJATELJSTVO IN DOBRO VOLJO ?
  • ALI BO SLUŽILO BLAGINJI VSEH UDELEŽENCEV ?

Tradicionalna trgatev in otvoritev Rotary vinograda

Z veseljem najavljamo tretjo dobrodelno Rotary trgatev in uradno otvoritev prvega Rotary vinograda v soboto 11. septembra v Goriških brdih.
V sklopu dobrodelne trgatve bo organizirano tudi uradno srečanje asistentov in pomočnikov asistentov guvernerja. Rotary klub Medana-Goriška bo v primeru slabega vremena ali višje sile poiskal alternativni datum za izvedbo dogodka, o tem boste pravočasno obveščeni na spletni strani distrikta, naši spletni strani www.rotarymedana.si oz. preko komunikacije na Facebook strani https://www.facebook.com/rc.medana1 in preko e-poštnih vabil.
Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo preko e-pošte info@rotarymedana.si oz. na telefonsko številko 041 638 453 (Robert)
.