Aktualno

Dobrodelna trgatev 10. september 2022

Spoštovani člani in članice klubov, skupaj z vašimi družinskimi člani vas vabimo na prijeten izlet v Goriška brda, kjer bo rotary klub Medana-Goriška organiziral že četrto dobrodelno trgatev, z izkupičkom za prav poseben namen predstavljen na samem dogodku.

Zaradi izredno sušnih razmer smo bili primorani spremeniti lokacijo trgatve, ki se letos žal ne bo odvijala v Rotary vinogradu.

Dobimo se v vinskem baru KonVin, Dolnje Cerovo 34 na mejnem prehodu med Italijo in Slovenijo, kjer bomo imeli edinstveno priložnost se podružiti, pozajtrkovati in spiti kavo v Sloveniji ter se peš sprehoditi do vinograda v Italijo. Sledila bo približno 2 uri trajajoča trgatev v vinogradu našega člana, nakar se bomo odpeljali z avtomobili do 2,5 km oddaljenega objekta na naslovu Kozana 3a v senco pokrite terase z dostopnimi prostori za preoblačenje in osvežitev, kjer vas čaka prijetna pogostitev tradicionalnih briških dobrot ob spremljavi širokega nabora naših buteljčnih vin in ostalih brezalkoholnih pijač.

Pričakujete lahko pester kulturno – zabavni program, dobrodelno licitacijo vin in prijetno medsebojno druženje.

Ob plačilu vstopnine na dogodek vsakomur pripada rotary majica vaše velikosti in rotary kozarec, otroci so plačila upravičeni.

Priporočamo prihod v športnih oblačilih, športnih copatih, v primeru vročega vremena z naglavnimi pokrivali, sončnimi očali, zaščitno kremo 🙂

Zaradi omejitve števila sodelujočih na trgatvi prosimo za predhodno najavo na spletno pošto info@rotarymedana.si ali na telefonsko številko 041 638 453 (Robert).