Aktualno, Naslovnica

Dobrodelna trgatev 10. september 2022

Spoštovani člani in članice klubov, skupaj z vašimi družinskimi člani vas vabimo na prijeten izlet v Goriška brda, kjer bo rotary klub Medana-Goriška organiziral že četrto dobrodelno trgatev, z izkupičkom za prav poseben namen predstavljen na samem dogodku.
Dobimo se na sedežu kluba v gostišču Bužinel na naslovu Plešivo 37, kjer bomo na terasi kluba z enim najlepših razgledov na slovensko – italijansko mejo Brd skupaj pozajtrkovali, spili kavo in se bolje spoznali.
Po zajtrku se z avtomobili odpravimo do rotary vinograda v 4,5 km oddaljeno vas Kozana kjer vas bomo pričakali z vsemi potrebnimi pripomočki za približno 2 uri trajajočo trgatev.
Po trgatvi sledi sprehod do objekta na naslovu Kozana 3a v senco pokrite terase z dostopnimi toaletnimi prostori, kjer vas čaka prijetna pogostitev tradicionalnih briških dobrot ob spremljavi širokega nabora naših buteljčnih vin in ostalih brezalkoholnih pijač. Pričakujete lahko pester kulturno – zabavni program, dobrodelno licitacijo vin in prijetno medsebojno druženje.
Ob plačilu vstopnine na dogodek vsakomur pripada rotary majica vaše velikosti in rotary kozarec, otroci so plačila upravičeni.
Priporočamo prihod v športnih oblačilih, športnih copatih, v primeru vročega vremena z naglavnimi pokrivali, sončnimi očali, zaščitno kremo 🙂
Zaradi omejitve števila sodelujočih na trgatvi prosimo za predhodno najavo na spletno pošto info@rotarymedana.si ali na telefonsko številko 041 638 453 (Robert).